söndag 20 december 2009

Stora julklappsshopingsdagen!!

...och så var det dax att ta med hela familjen till stan och inhandla resterande julklappar. Barnen ska ju få köpa till varandra, till sina föräldrar och till varsin kusin. Detta är ett projekt som som kväver en viss organisation...först går pappa med Isak och Joel...eller nej Joel har ju köpt till Isak....så det är bättre att David går med pappa eller ska han gå med mamma och...så här blev det iallafall till slut. Pappa tog med Isak på en liten tur, David och Joel gick med mig. Snabbt och smidigt köptes det som behövdes och en timme senare träffades vi allihop och tog en fika. Därefter gick David och Joel med pappa och Isak och jag fick en stund för oss själva...efter en stund dök även David upp och hängde på oss.Sådär ja! Då var det klppat och klart!
På väg hem från stan passade vi på att köpa julgran. Vi stannade vid en bensinmack där det stod en försäljare och det var inte speciellt svårt att välja, alla granarna var väldigt fina.
Sedan bar det av hemåt och det var dax för julgodis tillverkning. Som vanligt blev det knäck, min mammas goda chokladkola och dessutom gav vi oss på ett nytt recept med rostad mandel och kokos, cornflakes och smällt Marshmellows...ganska gott men lite väl hårt kanske.

Vi hann också med att sätta ihop pepparkakshuset som inte blivit monterat än.


Och som pricken över i, så vräkte snön ner utanför fönstret! Vilken underbar julstämmning!! I JUST LOVE IT!!!

Idag söndag var det så dags att sjunga in julen i Korskyrkans sedvanliga Julmusik. Det är otroligt roligt att få vara med och sjunga med så många underbara musiker och sångare och fullsatt kyrka som vanligt...JULSTÄMNING.
Innan jag hastade iväg till kyrkan hann Isak med premiärturen på sina skidor...förra årets julklapp som aldrig blev använd eftersom det inte var någon snö att tala om då, men nu finns det SNÖ!!
Bara 4 dagar kvar......

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar