onsdag 27 mars 2013

Ett kreativt flow

I måndags fick vi en heldag bara jag och mina symaskiner. Sydde upp ett litet lager av dreglisar och mössor till min lilla butik. Mycket för att sy in mig på overlocken som jag nog vill påstå börjar bli mer och mer samarbetsvillig. Vågade mig även på att göra tryck på några saker, superkul!


Kreativiteten och energitankningen spillde även över på tisdagen. Det tvättades flera maskiner, dammsögs, bakades bullar, handlades. Jag var på utvecklingssamtal med Isak, bakade frallor och kokade soppa......ibland är det bara att haka på när tåget går och man har farten uppe.

Idag blev det förmiddagsfika med grannen Johanna och hennes lille son. Efter det besöket var Linnéa helslut och sov tre timmar. Då fick jag lite lugn och ro och kunde påbörja nästa syprojekt. På eftermiddagen gick vi ut och njöt av solen en stund. Linnéa grävde lite i snön med en liten spade och verkade även hon njuta av att vara ute. När vi sedan skulle gå en liten promenad kom vi ut samtidigt som en annan granne så vi fick trevligt sällskap även på eftermiddagen.

Det har varit riktigt skönt idag och nu håller vi tummarna för att våren är här på riktigt!

Glad Påsk!!
//Karin


1 kommentar:

  1. Underbart fina grejer du och maskinen knåpade ihop. Ni samspelar verkligen bra tillsammans...*ler*

    Hoppas att du har en fin påsk vännen!
    Kram Veronica

    SvaraRadera