fredag 8 mars 2013

Rörigt, rörigt, men nu tar vi helg!!

Jaha nu är det helg igen då. Trots att det här har varit en rörig vecka på många sätt så har den gått fort.
Vad är det som varit rörigt då....jo veckan började med att dotter och far fick feber i måndags. Den varade som tur var bara den dagen, lite snorig näsa på lillan men förövrigt pigg. Efter fotbollstäningen i måndagskväll hade mellan sonen jääääteont i kroppen, träningsvärk?? På tisdagsmorgonen hade han fortfarande ont, ingen feber, men kunde inte äta eftersom han mådde illa. Veckan innan var ädlsta sonen hemma med magsjuka......så mellan sonen fick stanna hemma för säkerhets skull. Det var tur visade det sig, vid middagstid kräktes han första gången och med det kom även febern. Även onsdagen gick i magsjukanstecken för sonens del, övriga verkade må bra!

Mitt i allt det här är äldste sonen på PRAO och gör den på Kulturskolan vilket innebär att han i princip bara "jobbar" eftermiddagar och ska vara på lite olika skolor, så det blir en del tidapassande och skjutsar att ta hand om.

På torsdagen hade vi fått besked om att rättegången (som blivit inställd förra fredagen, läs mer om det här) skulle bli. Men torsdagsmorgon börjar med att maken dragit på sig feber igen och dessutom mådde han illa. Han går och lägger sig igen och sedan ser jag inte mer av honom på hela dagen, nästan. Mellansonen mår bättre och kan börja äta lite.
Jag får åka med David till tingsrätten. När vi sitter där och väntar kommer hans advokat förbi och säger att det blivit något fel, David ska inte vittna förrän om två veckor. Tingsrätten hade missat att skicka ut en ny kallelse till oss. Själva rättegången har börjat, men kommer att hålla på i flera dagar eftersom killarna har 10 olika åtal på sig med allt från rånförsök till grovt rån och grov misshandel, endast 16 år gamla.....tragiskt.

Lite våriga penséer från förra årets trädgårdsmässa!
Och så äntligen fredag....vågar nog tro att sjuklingarna piggat på sig så vi får en frisk helg. Även om jag inte har hunnit med någon städning idag så öppnade jag altandörren på vid gavel och släppte in lite vårsol/luft i huset. Rena lakan i alla sex sängar är också en bra start på utstädandet av sjukdomar ur huset.

Hoppas, hoppas att nästa vecka blir en "normal" vecka. Insåg också efter en titt i almanackan att om två veckor är det påskveckan......

Det var allt för ikväll, nu måste jag sova för imorgon bitti ska Joel (mellan sonen) vara på träningshelg med samling kl. 8.00!!!! Puh!
Kram Karin

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar