tisdag 25 december 2012

Jul, jul strålande jul!

Julafton....dagen man laddar för i flera veckor. Inte konstigt att förväntningarna är höga. Trots att barnen börjar bli relativt stora och för länge sedan "avslöjat" tomten (iaf de äldsta) så är det väldigt spännande för alla. Ska man få det man helst av allt vill ha i paketen eller....? Och jag är smånervös för om barnen ska bli nöjda med sina klappar.
Det allra första jag var nervös för den här julen var om julgranen skulle vara bara ful eller dunderful....men den visade sig vara helt ok! (tyvärr blir det aldrig bra bilder på en julgran)Vi började julaftonsmorgonen hemma med en morgonjulklapp, grötfrukost, julkalender för att sedan dra vidare till kyrkan för en mysig julaftonsgudstjänst. Resten av dagen tillbringade vi sedan hemma hos svärföräldrarna med en massa syskon och kusiner. Även Kalle Anka hanns med för den som ville, medan andra dröjde sig kvar vid bordet.

Fullt med musiker i familjen och julstämningen är på topp även om de kunde jobbat lite mer på själva stämningen av instrumenten :-)
Till slut efter en låååång väntan kom äntligen tomten....alla barnen satt med tindrande ögon och väntade tålmodigt på just sitt paket.


Det blev en lyckad jul även i år och alla var nöjda och glada för sina presenter. Nu vill jag bara avsluta med att önska alla min bloggläsare en sen men riktigt god fortsättning på jul och nyårsmys!!
Kram Karin

1 kommentar:

  1. Låter som att du har haft en fin julhelg.
    Önskar dig en god fortsättning!
    Kram Maria

    SvaraRadera