onsdag 19 december 2012

Upp o ner som en bergodalbana!

Jag säger då det...vad olika dagar kan vara. I går   MÅNDAGEN 17 DEC.   fyllde vår lilla tjej 1 år!! Det var så mysigt att gå in och sjunga för henne på morgonen. Hon låg fortfarande och sov när vi kom in och jag har nog aldrig sett någon så yrvaken och förvånad som när hon vaknade - lilla sötnosen  :-)


Vi tog henne till vår säng och var så uppspelt och lycklig så hon bara satt och hoppade. Hon blev också glad för sina presenter, en docka, en egen fjärrkontroll och en lära-gå-vagn.

Så långt...allt väl, mer berg än dal.
Ja, förmiddagen ägnade jag och födelsedagsbarnet åt att shoppa julklappar och mat. Humöret på topp! Enda smolket i bägaren än så länge den här dagen var väl det deppiga vädret....slask, blask, tö och regn i luften...bläää. Men sedan när vi kommit hem så började det sakta men säkert bära av neråt i dalen. Alldeles för många bollar i luften gjorde att jag inte fick något gjort, samtidigt började magen kännas olustig....bläää igen! För att på något sätt piska upp julstämningen så åkte jag och Isak och köpte julgran...regnigt och deppigt....vid andra stället vi besökte hittade vi ganska fina granar. Tillslut valde vi mellan två, men eftersom den ena hade en stam som liknade ett C så fick det bli den andra. PÅ hemvägen kände jag att...den nog inte var så speciellt fin, men Isak var med och valde så den får det bli. Vi kom hem och jag besökte toan för sjuttioelfte gången kändes inte bra. Tänkte sätta mig och göra färdigt ett programblad till kyrkan....då är datorladdsladden trasig, alltså ingen dator på hela kvällen och inget programblad. Det var ju bara måndagkväll jag hade tid över för att hinna få det klart i tid. BLÄÄÄÄ!!
Tisdag då!? Det börjar lite stressigt eftersom äldsta sonen skulle börja tidigare än vanligt och han glömt säga det. Alla kom i tid (tror jag). Blev sedan sen iväg till frissan, men kom precis tid. Därefter gick det bara uppåt igen i bergodalbanan....en lyckad julklappsshoppingrunda, med inköp av ny laddsladd mycket bland annat. Sedan gick det som en dans att fixa färdigt programblad m.m. så nu är jag nog på banan igen. Och magen känns bättre, tack o lov!

Tårta då? Klart vi åt tårta, men det gjorde vi redan i lördags när släkten kom och firade vår fina 1-åring!
 
Kram Karin

1 kommentar:

  1. Önskar dig en mysig jul vännen! Har du varit riktigt snäll kanske tomten även kommer till dig!

    Kramar i massor

    SvaraRadera