måndag 14 mars 2011

Nu har jag gjort det....

....rensat värsta högen med papper. Borde gjort det för flera år sedan. :S Hittade "pensionsfondspappaer" från 2006 tex. och en massa gamla lönebesked och skattepapper och gud vet vad......MEN nu är det inte ett papper kvar (förutom de som ska vara där). Bland annat hittade jag ett papper med rubriken: "Citerat ur körkortsboken från 1920" måste bara få dela med mig av vad det stod där......

"De som vållar bilisten de största bekymren, äro dock lekande barn och nervösa fruntimmer. De förra äro under lek både blinda och döva. Att signalera åt dem hjälper i regel ej, och ofta komma de framrusande så nära vagnen att signalen icke blir av betydelse. Där man väntar sig lekande barn såsom vid skolor, lekplaner etc, bör man endast köra fram med yttersta varsamhet, ty man kan sällan hjälpa sig med annan manöver än att stoppa vagnen.
Damer är ofta lika svåra som barnen, ty vid en hornsignal tappar de ej helt sällan koncepterna. Att de efter att ha passerat trefjärdedelar av gatan utan vidare vända för att nå den gångbana de nyss lämnat är inte sällsynt. Ja två, tre gånger kunna de springa fram och tillbaka framför bilen. Stanna och låt dem komma upp på gångbanan! Handla i övrigt som vid möte med spårvagnar."

Hahaha.....helt otroligt :D
Ha det bra och kör försiktigt!!!

Kram Karin

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar