söndag 28 november 2010

Adventstid kom....

Så blev det 1:a advent i år igen då och vilken advent det blev.....
den kommer iallafall gå till historen som den snöigaste. Adventspyntet åkte fram under fredagseftermiddagen. Men aj då, ljusstaken som brukar stå i köksfönstret ville inte lysa, så på lördagens shoppingrunda blev det till att skaffa ny köksbelysning...det var väl tråkigt ;-)

Istället för elljusstake blev det den här lampan....julig och fin!

Givetvis blev en del ljusslingor uppsatta ute på gården....i år fick lilla sockertoppsgranen den stora äran att vara utegran. Kanske var lite liten trots allt med tanke på all snön som föll idag.
Nu har start skottet gått för julstöket och frågan nu är vilken taktik som gäller i år? Antingen är det att var offensiv och göra allt det där man ska göra och stressa järnet....ELLER så intar jag en mer passiv attityd och försöker suga ut det gottaste utan att fastna i stress och måsten. Julaftonen kommer i år att firas hos svärföräldrarna så lite mer passiv hållning skulle nog kunna funka...tror jag kör på känn! Håller nu bara alla tummar jag har för att denna underbara härliga snö kommit för att stanna några månader framåt!

Fridfull adventstid önskar jag er alla!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar