torsdag 18 oktober 2012

Torsdag jämn vecka.....

....då är det Stickcafé som gäller. Och för ett par dagar sedan anlände det beställda garnet och beskrivningen på "Döskalle"-tröjan Isak haft önskemål om. Igår hann jag lägga upp och sticka resåren till bakstycket. Perfekt att få ett rejält projekt att bita i lagom till träffen ikväll.....symaskinen är ju inte så lått att ta med sig.


Jag antar att det här projektet kommer ta sin lilla tid därför valde jag att göra tröjan i en 10-årings storlek trots att han "bara" är 8 (och ett halvt).

Så nu är det 54 cm slätstickning i svart som gäller ett tag framöver. Vi får hoppas att det kommer lite uppiggande minskningar eller ökningar på vägen  :-)


 För säkerhets skull tog jag med ett "evighets-virk-projekt", om jag hade tröttnat på allt det svarta.

Ha det bra!!
// Karin

2 kommentarer:

 1. Halloj!
  Den tröjan ska det bli roligt att få se när den är klar. Ditt sk. evighetsprojekt har jag sett runt om på flera bloggar. Själv har jag inte gett mig på detta...ännu. Vet inte om jag gör det heller. Jag klämde och kände på både virknålar och stickbeskrivningar när jag var hos svärmor men än så länge är det bara i tanken.

  Jag skrattade gott åt ditt förra inlägg med dammsugaren. Ja, här hemma är det likadant. När sjutton börjar man i rätt ändä? Här kommer det oxå saker emellan och jag är så himla bra på att göra typ allt på en gång. Får aldrig nåt slutfört. Men jag börjar bli liiite bättre på det ...tycker jag iaf.

  Idag har jag en gedigen lista på grejer som behöver göras och det är väl bara att hugga tag i uppgift nr 1 nu på studs.

  Ha en mysig lördag vännen!
  Kramelikram Veronica

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej!
   Jag kallade det evighetsprojekt eftersom jag inte riktigt har något mål med det. Från början var jag mest nyfiken på hur det var att virka de där 6-kanterna. Jag gör en lite då och då så får vi se vad det blir :-)

   Tröjan ja.....hahaha hoppas att jag inte lovat honom för mycket, men det ska nog gå. För tillfället är jag mammaledig och min 8 årige son har fått för sig att jag går omkring här hemma sysslolös om dagarna. "Du som är hemma hela dagarna kan inte du sy ett par byxor åt mig?" frågade han förra veckan.

   Jag säger då det.... :-)
   Så länge det är roligt och inspiration finns är det väl bara att köra på!

   Tack för att du tittat in!
   Kram Karin

   Radera