tisdag 30 oktober 2012

Sysuget.....

....är delvis tillfredställt. Det har blivit några presenter gjorda på sista tiden och en av dem har även blivit levererad. En doppresent till barnens lille kusin. Det blev en body och matchande byxor i blå velour.
Jag har också sytt en liten söt klänning som ska skickas till andra sidan Atlanten, närmare bestämt till en liten Madeleine i New York...inte "Tihi" Madeleine utan en annan liten prinsessa som är syssling till mina barn. Det är en liten pyjamas pågång till henne också, men den är inte riktigt klar än.


Och när vi nu ändå skulle på dop, snodde jag ihop en singoallaklänningn till min egen lilla tjej. Tyget köpte jag från Gekko på Syfestivalen förra lördagen.


Min söta lilla skruttungen :-)
// Karin

2 kommentarer:

 1. Vad duktig du är på att sy! Klänningen med hjärtanen är bara så söt! Lilltjejen tillhör också den kategorin. Anar ett visst igenkännande på hennes klänning på syskonbilden. Min sötgos har en likadan,gillar färgkombinationen så mycket!!!

  Kram på dig!
  Veronica

  SvaraRadera
 2. Vilka fina kläder du sytt! Kommer säkert att uppskattas. Tack för peppande kommentar igår. Distanskurs är absolut bra, för det mesta. Ibland saknar jag att kunna fråga de kursansvariga om saker. Mejl ersätter inte allt.
  Kram Maria

  SvaraRadera