onsdag 26 september 2012

Vilken shoppingdag!

Igår sa min käre make:
"Att inte du blivit en sådan där "shopaholic".....tycker att jättemånga pratar om att de är det......"

Hahahaha!! Det där skulle han inte sagt  :-)

Jag förvarnade i alla fall om att jag tänkte åka och köpa kastruller idag, eftersom jag är så trött på att de aldrig räcker.

Sagt och gjort....när mor och dotter fått i sig förmidddagsfikat drog vi iväg på vår shoppingrunda. Måste säga att det inte är ofta jag "går på stan" och bara strosar. Oftast är det något speciellt jag ska ha, som i lördags när det skulle inhandlas en jacka till Joel. PÅ med skyglapparna och fullt fokus JACKA.
Tror nog också att jag är lite snål, eller ekonomisk kanske det heter.

Idag var fokuset inte fullt så fokuserat. Några saker fanns på listan: kastruller, skor till lillskruttan, virknål nr.4 och växter till höstplanteringarna. Inte så mycket alltså......

Slank in på skopunkten, bara för att titta lite....det blev två par skor TILL MIG :-)
Var köper man kastruller? Åhléns kanske....farligt ställe.....där blev det både strumpor, strumpbyxor, tights och ett par kläningar till liten tjej. Tog även en sväng förbi tygavdelningen och föll pladask för ett "uggeltyg" och även ett matchande prickigt (ska bli kuddfodral). Och så var det den där fin fina gardinen som slank ner i varukorgen......ja, just det, det var ju kastruller jag skulle ha och det fick bli två stycken.

På jakt efter skor till små, små fötter (stl. 17-18) fick vi söka oss till barnklädsaffärer och se där...en vinteroverall....den tar vi. Hittade senare skor och en stekpanna :-)

Och när mitt shopping sällskap somnat smet jag in på Ginatrico och fick med mig ett par tröjor. Däremot hann jag inte med att köpa växter.

Virknålen då?
GLÖMDE!!
// Karin

2 kommentarer:

  1. Hej! Gillar valet av tyg. Jag blir inspirerad och sugen att sy. Tänk vilka söta påslakan det kan bli. Kram från

    SvaraRadera
  2. Ja det hade verkligen varit fint, men tyget är lite för grovt vävt...tyvärr. Mer åt gardin/prydnadskudde-hållet...överkast kanske. Vi får se vad det kan bli :-)

    SvaraRadera