torsdag 31 maj 2012

Tiden kommer, tiden går......

Nu är det så där igen att det gått nästan en månad sedan förra inlägget. Vad är det som händer med tiden egentligen? Det är ju inte så att det bara är bloggen som inte hinns med; det finns en miljon saker som jag borde göra...eller rättare sagt...som jag vill göra eller få gjort. Och det är inte bara tråkiga måsten.

Till exempel att åka till plantskolan och köpa några nya växter, eftersom ett par av mina rosor dog i vintras och givetvis också köpa sommarblommor till mina krukor. Ett annat måste är att rensa ur vår hallgarderob som är totalt överbelamrad av skor och jackor (och säkert en massa andra saker) allt i ett enda stort virrevarr. Känslan när man tagit tag i en sådan sak och är färdig med den är så skön tycker jag.
Ibland kan det räcka med att städa iordning ett av barnens rum. Isaks rum blev städat idag, det var lite krisigt nästan, eftersom en blomkruka välte härom kvällen. Det var dinosaurier, transformers, blomjord och herofactorybitar överallt....så städa behövdes! Och tänk så skönt att kunna gå in i rummet utan att vara rädd för att trampa på någon vass liten legobit eller behöva sopa bort blomjord från strumporna på vägen ut.

Om nu bara lilla skruttan är på humör imorgon så ligger husets övriga dammråttor väääldigt risigt till kan jag lova.

En annan sak jag vill hinna med är ju såklart att sy, men det är ett litet projekt att ta fram alla grejer inför varje tillfälle så det blir lätt uppskjutet. Men ibland händer det och när barnens nyaste lilla kusin skulle komma på besök ville jag passa på att fixa något till honom och sydde en liten bodysuit/pyjamas med korta ärma och ben. Själv tyckte jag den blev jättesöt och det var riktigt roligt att sy till en liten kille.Lyckades även få klart den här lilla "träningsjackan" till Linnéa, det är roligt att fixa och trixa och testa. Det här blev ganska bra om jag får säga det själv :-)Två veckor kvar till sommarlov......hoppas, hoppas att tiden då vill komma till mig och inte bara försvinna iväg. Jag blir så trött på att försöka "Fånga dagen" hela tiden  ;-)
Kram Karin

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar