onsdag 6 april 2011

Sprang på....

...ett par snygga hissgardiner på nätet härom dagen. Eller förresten kan man verkligen säga så? Kan man springa på saker och folk på nätet. "Jag sprang på en gammal klasskamrat på facebook förra veckan......" ?? Eller man kanske ska säga "surfade på"....!
Anyway, jag surfade på några snygga hissgardiner på sovtex.se. Jag har hållt ögonen öppna efter några bra gardiner till vårt burspråk som ligger i söderläge. Kanske det här kan vara nått, jag gillar den med fjärliar bäst tror jag.
Jag gillar allt med fjärilar...det var min man som kom på det för ett par år sedan. Då hade jag placerat ut fjärilar lite varstans, i blomkrukor och på ett tunt snöre i fönstret. Efter att han påpekade det har jag märkt att min uppmärksamhet dras till allt med fjärilar.
I förrgår när Isak och jag satt och fikade på altanen så jag de första två riktiga fjärilarna fara runt i vår trädgård...ett vårtecken om nått!

Här kommer nu gardinerna, kan det vara nått för mig tror ni?(Bilderna är lånade från sovtex)


Kramar Karin

1 kommentar:

  1. Julia har burit en fjäril runt halsen sen hon blev sjuk. Min mamma hade läst att just fjärilen, för barn är en symbol för liv, och gav henne därför ett sånt halsband.

    SvaraRadera