söndag 9 februari 2014

Ännu en vecka till enda

Så var helgen slut och därmed också veckan. Det har varit en bra vecka, första veckan på nya schemat och för min del var det väldigt bra. Nu återstår att se hur vecka nr. 2 på tvåveckorsschemat känns och sedan tar vi sportlov veckan efter det. Sönerna ser fram emot sportlovet av olika anledningar, de två äldsta åker på skidläger till Vemdalen, liiite avis är jag nog. Yngste sonen längtar efter ett brev, brevet som berättar om han antagits till musikklass eller inte....nervöst även för mamman :-)

Söndagseftermiddagar/kvällar är så sköna på något sätt, kan inte riktigt ta på vad det är, men antagligen är det en känsla av att nu har vi klarat av den här veckan och allt som var inplanerat, nu kan vi kollapsa i soffan innan nästa vecka drar igång.
Under kvällens "kollaps" och slösurfande tittade jag in på en blogg som heter Fru N hon har även en lite webbshop där hon säljer jättefina tavlor/trycksaker som hon gör själv. Där hittade jag den här, tycker den är helt fantastisk framför allt regeln: Låt mamma bajsa ifred
Måste bara köpa :-)
Kram Karin

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar