torsdag 27 juni 2013

Kära......


...nån! Inte blev det här någon dagbok, inte ens två dagar höll det. Men, men.... midsommar 2013 är avklarad och den 8 augusti börjar jag jobba. Vi får se vad som händer där emellan.

De senaste, kanske sju åren, har vi åkt iväg på en midsommarkonferens som alltid börjar måndagen i midsommarveckan (det har den gjort i över 100 år). Vi drar iväg och lever riktigt campingliv en vecka. Det är så skönt att komma iväg sådär direkt när skolan slutar, det blir ett riktigt avstamp för sommaren.

Torpkpnferensen är en kristenkonferens som riktar sig mot alla åldrar. Det finns babysång för de allra minsta, Kalasmöten för de som är 4-8 år, One piece-möten för 9-12 åringar, Tonårsmöten för tonåringar, bibelstudier, kvällsmöten, seminarier för vuxna och inte minst en massa bra konserter på kvällarna. Och så lever man ett relativt enkelt campingliv. I år hade vi turen att både få tag på en elplats och en super-snajsig husvagn, så för oss som levt utan el de flesta år var det rena lyxen i år. Något annat som är skönt är att man, om man vill, slipper laga mat!!! För mig är det verkligen semester att få slippa det där med matlagning. Det är bara att glida in och sätta sig.....eller....först får man stå i kö för att ta mat och sedan får man gå och sätta sig i matsalen på enkla bänkar. Men man slipper tänka, det är bara att äta!

I år hade vi också med oss en liten tjej som blev 1,5 år samma dag vi åkte dit. Den lilla sötnosen fick sina "gamal" föräldrar att känna att de levde vill jag lova. Bland flera hundra husvagnar och mer än 15000 människor är det lätt att försvinna så det var fullt fokus som gällde. Hon ville helst av allt gräva i sanden och fanns inte sandlådan i närheten gick det även bra med beachvolleybollplanen.


Vi hade en toppenvecka och nu har vi gjort vårt avstamp så....

KOM IGEN SOMMAREN 2013, HIT ME!!!

Kram Karin
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar