lördag 26 januari 2013

"En apa som liknar dig...."

....sjunger Darin i en låt som man hör både här och där. Och en "Härmapa" är precis vad jag är även den här lördagen, även om det hunnit blivit sena kvällen innan jag fick lite tid vid datorn. Annars har den här lördagen varit full av trevligheter. I morse stack jag iväg på Kvinnofrukost som arrangeras ett par gånger per termin i kyrkan jag är med. Idag var det ett intressant föredrag om att "kliva ut ur trygghets zonen". En tjej, i min ålder ungefär, berättade om hur hon lämnade ett cheftsjobb och lägenhet i Stockholm för att flytta till Nepal där hon nu driver ett företag som ordnar bergsbestigningar i Himalaya.
Efter frukosten fick jag och yngste sonen en stund för oss själva på badhuset. Det blev lite simmat och mest vattenrutschbanaåkning. Mysigt!!
Sedan blev det lite pysslande inför ett drama på Äventyret (vår söndagsskola), lite fotbollsskjutsande och en sväng till årsmötet i kyrkan.

 Nu har vi haft lördagsmys och tittat på "America funniest homevideos" (barnen gillar det...inte jag, så mycket) och nu rullar en actionfilm för de äldre i familjen. Men jag tog tillfället i akt och passar på att blogga lite medan yngste sonen försöker somna.

Men härmapan då...jo i somras hade systrarna som driver butiken "Tusensköna tyger" här i stan sytt upp en supersöt liten singoallaklänning som jag härmade. Här är mitt resultat, originalet har jag tyvärr ingen bild på, men den ser ju likadan ut :-)
Härmapa? Javisst!

Kram Karin

4 kommentarer:

 1. Kul att du vill vara ned i Härmapan !! Vilken söt klänning ! Verkar som du haft en fin dag, hoppas din kväll fortsätter lika fint! Sandra

  SvaraRadera
 2. Snygg header du har gjort, så himla vintrig och fin!!!

  Mysig dag du hade i går, hoppas att söndagen blev lika trevlig. Klänningen är verkligen så fin. Du är så duktig vid symaskinen. Kan man få gå i din syskola?...hahaha

  Kram Veronica

  SvaraRadera
 3. Den är bra den där låten :) Och vilken fin klänning dy sytt!
  Kram Maria
  Ps. Gillar också headernDs.

  SvaraRadera
 4. Så mysigt det låter med kvinnofrukost i kyrkan! Själv är jag ledare för en kvinnogrupp som träffas varje vecka, också i kyrkan.

  Jättefin klänning förresten!

  /Tess

  SvaraRadera