tisdag 20 november 2012

En tripp till solen!

Att andra veckan i november, precis efter barnens höstlov, sticka iväg till södra Teneriffa känns lite smått galet och busigt. Men det gjorde vi i alla fall! Hela familjen fyra barn och två vuxna. Dessutom reste vi tillsammans med min svägerska o svåger och deras fyra barn...ett litet nätt gäng på 12 personer!

Resan började lite småstruligt med ett försenat plan som, när det väl kommit iväg, var tvunget att gå ner och tanka i norra Spanien....men vid ett- tiden på natten (lokal tid) var framme och inkvarterade på våra hotellrum. Sedan började en vecka av insmörjande, solande, badande, ätande, slappande, mera badande, promenerande, shoppande, ännu mera bad....
och ja vi hade det så där underbart som det är i broschyrerna :-)


Playa de las Americas hette stället vi var på. En riktig turistort som är byggd just för turister från början.  En dag delade vi upp oss och åkte till två olika Vattenland, ett var mer anpassat för de äldre och ett för de yngre. Jag följde med det yngre gänget......fantastiskt härligt och väldigt lite folk, lågsäsong :-)


När man varit ute och promenerat längs strandpromenaden en hel förmiddag skulle det bli gott med lite pizzalunch...."Hej vi skulle vilja äta här och vi är 11 personer + en liten bebis".....smidigt  :-)Men allra mest tid tillbringade vi vid hotellets pool. Här är hela barnaskaran samlad!


Att det var november och att julen är i antågande var svårt att tänka sig med ett väder som liknade en fin svensk sommar, men en del "detaljer" påminde ändå om det.

Sista kvällen, kl. 5 ringer klockan för att börja resan hem till kalla Norden igen.
En liten smak av en härlig semester!!

(straxt innan den här bilden togs fick jag den stora "äran" att delta i en
Ormtjusar föreställing, bara som en liten parantes)

Kramar Karin

1 kommentar:

  1. Vilken underbar resa ni var iväg på. Man längtar till sommaren när man ser allt härligt! Fast nu är det alldeles snart advent och det är ju rätt så charmigt det med. Just nu ösregnar dock här och det ser jag inget mysigt med alls...hmm..

    Hoppas att du haft en bra helg

    Kramis Veronica

    SvaraRadera