fredag 30 mars 2012

Påskpimpning pågår.....så smått!

Nu har det gått lite tid sedan jag bloggade sist och
mycket har hänt....tror jag :-)
I vilket fall som helst så är våren här och påsken närmar sig med stormsteg.
Så dagens projekt blir att påskpimpa här hemma. Igår när jag skulle köpa blommor till köksbordet ratade jag tulpanerna och slog till på två buketter ranunkel, en mörkrosa och en orange. En färgkombination som skulle varit otänkbar för tio år sedan, men som är sååå fin.

Något konstigt har också börjat hända mig. När jag går i affärer och tittar på alla dessa supersöta små flickkläder, tänker jag att, det där kan jag ju sy istället.....
Ja, ja det gör ju inget, men det får väl bli en blandning kanske. En sak som jag sprungit och letat efter är en fleecejacka, men det har jag inte hittat så då började jakten på fleece tyg istället. Det var inte det lättaste, mest enfärgat, jag ville ha lite mönster. Tillslut hittade jag en söt filt som jag köpte och klippte sönder. Men det blev ju en liten fin jacka och snart ska det bli byxor också. Det är så härligt att sy i fleece det blir så snyggt, eller hur?Jag har också börjat "tagga" kläderna jag syr eftersom det går att skriva saker med min nya symaskin.


Det suger verkligen i sytarmen, men jag har en liten "hållhake" på mig själv....att göra alla"måsten" klara först, sedan sy eller göra smycken eller vilken tarm det nu suger mest i.
Till sist en liten bild på min lilla prinsessa som givetvis är den som styr upp tillvaron till största delen.

Om det inte blir något mer bloggande innan påsk så passar jag på att önska en riktigt
GLAD PÅSK!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar